A flash alapú weboldal sokkal látványosabb lehet, mint a táblákhoz kötött html oldal, de az ilyen oldalnak hátránya is van. A flash weboldal frissítése a hétköznapi felhasználó számára ugyanis nem könnyű feladat, általában webmester segítségét igényli. Manapság, a keresők már képesek kiolvasni az alapvető beállított információkat a flash, (swf) objektumból. Mivel a szövegeket, aloldalakat nem lehet beállítani úgy, ahogyan azt elvárják ezért egy sima, egyszerű html oldalnak is sokkal nagyobb az esélye, hogy a beállított kulcsszóra előrébb kerüljön mint egy flash alapú weboldalnak.

Mi CMS rendszert használunk, amely teljesen optimalizált a keresőkre. A CMS rendszerhez admin felület is tartozik. Ennek segítségével tudja szerkeszteni a jelenlegi tartalmat, új tartalmat vihet fel, új menüket hozhat létre, iletve a képek és videók publikálása is lehetséges lesz. Az admin felület nem igényel webmestert, vagyis Önök szerkeszthetik a weboldalt.

Tehát minden esetben azt javasoljuk, hogy ne készíttessen csak flash weboldalt. Ha mindenképp szeretne bele flash elemeket annak nincs akadálya pl. a fejléc lehet flash. Ez szép designt ad a weboldalnak ugyankkor mégis lehet optimalizálni.

Ha valóban  szeretne eredményt elérni a keresőkben, akkor kérje tanácsunkat!

Frissítés:

Kérjük, olvassa el a Még jobb Google flash indexelés cikkünket!